Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Kagia laat punten liggen in Amsterdam

Drankenhandelleiden artikelbanner
Catsanddogs artikel

Kagia heeft de ruime zege tegen Roda ’23 geen goed vervolg kunnen geven. Uit bij Fortius kwamen ze na een ruststand van 0-0 op voorsprong via aanvaller Rutger Goudriaan, maar nadat de ploeg van trainer Ramon Hageraats een grote kans miste op 0-2, kwam er een ommekeer in de wedstrijd.

 

Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

 

Door miscommunicatie achterin bij de Kagianen kwam Fortius via gemakkelijke wijze op gelijke hoogte. Tien minuten voor tijd maakten de Amsterdammers de 2-1, waarna de Lisserbroekers geen moment meer in de buurt kwamen van een goal.

 

 

Verdediger Ferry Scholte van Kagia vond dat de ploeg onrustig speelde, waardoor er veel balverlies werd geleden en de wedstrijd op en neer ging: ,,Het was een rommelige wedstrijd van beide kanten, waarin wij gewoon de 0-2 moesten maken. Voorafgaand aan het duel verliep het al chaotisch. We moesten een paar jongens missen, en doordat het tweede ook geen brede selectie heeft, begonnen we zonder wissels aan de wedstrijd. Dan is het gewoon moeilijk om een goede wedstrijd neer te zetten, maar we kunnen in ieder geval beter spelen dan we vandaag hebben laten zien.”

 

 

Volgende weekend komt RKAVIC uit Amstelveen op bezoek in Lisserbroek; Kagia hoopt dan wel de punten te pakken met een voltallige selectie.  Kagia neemt vooralsnog de zevende plaats in, de komende tegenstander staat een plaatsje hoger.

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten