Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Wegen Kagia en Ramon Hageraats scheiden

Rurh gold artikelbanner
Mooi artikelbanner

ts-kagiaKagia, dit seizoen uitkomend in de derde klasse van district West I, en trainer Ramon Hageraats gaan na dit seizoen uit elkaar. De belangrijkste reden van het naderende afscheid is een kloof tussen de ambitie van de club en de trainer en de uitvoer daarvan.

Na het vertrek van Jimmy Simons kwam Hageraats vorig seizoen aan het roer bij de Kagianen. Achter Valken’68 werd Kagia keurig tweede in 3A. De trainer is van mening dat de visie feitelijk overeenkomstig is, maar de wegen naar succes liggen ver van elkaar vandaan.

Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner

Hageraats: ,,In de komende maanden zal dat echter niets afdoen aan mijn enthousiasme en de bereidheid om uiteindelijk het maximale uit het restant van het seizoen te halen. Indien we gevrijwaard blijven van zoveel blessureleed, zoals voor de winterstop, moet dan ook zeker mogelijk zijn. De hoge klassering in de tweede periode is daar al een goed voorbeeld van. Dit na een dramatische eerste periode waarin de ploeg vier punten bij elkaar sprokkelde.”

De Lisserbroekers hebben vanaf november niet meer verloren en staan na vijf duels met dertien punten gedeeld eerste in de stand om de tweede periodetitel. In de reguliere stand zijn de oranjehemden terug te vinden in de middenmoot.

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten