HomeVierde klasseSJZAanvoerder Kevin Bos (SJZ): 8-0 zat er ook in

Aanvoerder Kevin Bos (SJZ): 8-0 zat er ook in

-

Zoeterwoude- In de derde klasse zondag won SJZ met duidelijke cijfers van Moordrecht: 4-0. De goede lijn die de club heeft ingeslagen na de winterstop van vorig seizoen wordt nog altijd doorgetrokken.

Bij de club uit Zoeterwoude is er dan ook alle vertrouwen in het nieuwe seizoen. Niet geheel onterecht, zo bleek afgelopen zondag.

Volgens aanvoerder Kevin Bos was de overwinning op Moordrecht meer dan verdiend. ,,Het had zomaar ook 8-0 kunnen zijn. Wij waren in alle opzichten de bovenliggende partij. In de eerste helft raakten we de lat en hield die keeper van Moordrecht alles uit zijn doel. Bij rust was het 0-0, maar na het openingsdoelpunt was het hek van de dam en liepen we vrij gemakkelijk over Moordrecht heen. Kans op kans stapelde zich op. Conditioneel waren we ook een stuk sterker, dat was duidelijk te merken in de tweede helft.”

Of deze uitslag de zwakte van Moordrecht etaleerde of de kracht van SJZ wist Bos ook niet, maar hij gaf aan dat je jezelf niet tekort moest doen na zo’n wedstrijd.

,,We willen om de prijzen spelen, maar ik zeg nog niet welke. Dat zien we na vijf wedstrijden wel, dan heb je een beter beeld. We zijn goed bezig sinds de winterstop van het vorige seizoen en willen daarmee doorgaan.”

De doelpunten van SJZ kwamen op naam van Joost Spierenburg (2), Koen van der Meer en Martijn van Rijt. Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen Concordia op het programma voor de ploeg van de succesvolle trainer Ronald Rosdorff.