Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Pieter van Schie maakt zich niet druk om de cijfers

Brasserie VIS artikelbanner
Duke of Oz artikel

Drie duels gespeeld. Drie keer verlies. Nul keer het doel gevonden en vijftien keer vissen voor de doelman van Football Factory. Laten we zeggen dat het begin van het seizoen van de jonge Leidse club stroef verloopt.

 

Tegen DWO werd het afgelopen zaterdag 6-0 en dus een kansloos Football Factory. Zou je zeggen. Speler/trainer Pieter van Schie sprak desalniettemin over een bizarre wedstrijd.

Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner

 

,,Ja, want na ruim een uur spelen stond het 0-0 en kregen wij een strafschop. Kom je dan met 0-1 voor dan moet ik het nog zien. Helaas miste ik de pingel en was het daarna snel over met vier tegendoelpunten in vijf minuten tijd.”

 

Verzachtend is het gegeven dat Football Factory niet tegen de minste ploegen is gestart dit seizoen. ,,Dat klopt. VVSB gaat met de bovenste mee en dit DWO is ook een titelkandidaat. Tegen VVSB bleven we aardig bij en nu dus ook lange tijd. Enkel in het duel met DoCoS gaven we niet thuis. Ten opzichte van vorige week speelden we met zeven andere spelers en in mijn ogen hebben zij het goed gedaan. We gaan vanaf nu echt wel onze punten pakken. Ondanks de cijfers blijf ik er vertrouwen in houden.”

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten