Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gary Person (Football Factory): ,,Recht op een punt”

Brasserie Park
Vergulde vos artikelbanner

Football Factory is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om te stunten tegen VVSB. Het bleef met lege handen achter na een 2-0 nederlaag tegen de ploeg uit Noordwijkerhout. Zo blijft de ploeg van Pieter van Schie laatste in de vierde klasse A, nadat het vorige week de rode lantaarn kreeg van GWS.

VVSB begon sterk aan de wedstrijd; het creëerde veel kansen, maar had wat ongeluk bij het raken van de lat en de paal. Het was voor Football Factory een kwestie van tegenhouden, maar dat ging mis toen de bal – die door de verdediging werd weggetrapt – werd opgevangen door het middenveld van VVSB. De ploeg had maar twee passes nodig om Koen van der Poel te bereiken: 1-0.

Na rust lag de wedstrijd wat meer open; Football Factory kwam een aantal keer goed voor de goal, waardoor de VVSB-goalie aan het werk werd gezet. Met een aantal goede reddingen voorkwam hij de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd viel de beslissing in de wedstrijd; na een afstandschot kwam de bal via de Leidse keeper terecht bij VVSB-middenvelder Timo van der Raadt, die zijn zesde doelpunt van het seizoen wist te maken: 2-0.

Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Middenvelder van Football Factory, Gary Person, baalde na de wedstrijd: ,,We hadden recht op een punt, maar wij scoorden niet en dan zie je vaak dat de goal wel aan de andere kant valt. Dankzij een wissel in de rust waren we de tweede helft wat gevaarlijker. We konden meer druk geven op VVSB en daar hadden ze toch wat moeite mee. Het is bij ons heel wisselvallig, omdat we eigenlijk elke week wel met een andere opstelling spelen. Als onze sterkste opstelling er staat, kunnen we tegen een aantal ploegen stunten. Volgende week spelen we nog een inhaalduel tegen Docos; hopelijk kan GWS dan gepasseerd worden op de ranglijst.”

Overigens boekte nieuwkomer op de zaterdag, Docos, afgelopen weekend een verrassende overwinning op Woubrugge (3-1). Football Factory kan dus andermaal de borst nat maken.

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten