Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

LSVV’70 zwaar ten onder bij Koudekerk

Vergulde vos artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Koudekerk bekert door na een ruime zege op LSVV’70. De oorwassing van zijn ploeg schreef Wim Mugge namens de studentenploeg toe aan ‘verschrikkelijk slecht keeperswerk’.

 

Bij Koudekerk had Oege Pennin het met maar liefst vier treffers op zijn heupen. Stefan van Tol (2) en Thijs van der Hoorn deden de Leidenaren nog meer pijn. Alphert Christina en Geert Jonk konden nog wat pleisterwerk aanbrengen (7-2).,,Ik neem het deze keeper niet kwalijk, want onze twee vaste doelmannen waren er niet. Hij wierp zich op om te gaan keepen, maar dat ging niet helemaal naar wens.”Tja, hier viel niet tegen op te voetballen. Eigenlijk speelden we voor rust ook niet slecht, maar op een zeker moment was elk schot op het doel raak. Op deze manier zo voor lul staan is bepaald geen pretje.”

Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

 

Bij LSVV ontbrak ook Freek Jansen en zaterdag zullen Christina en Boris Cammelbeeck niet van de partij zijn. ,,En dat waren nou uitgerekend de betere spelers van de avond. Het schiet niet erg op zo. Normaal gesproken verliezen wij niet van Koudekerk, in elk geval niet met deze cijfers. Gelukkig was er ook een lichtpuntje met een nieuwe middenvelder bij ons. Een linkspoot, daar hadden we wel behoefte aan.”

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten