Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ben Kottenhagen (Meerburg): ,,Klaar voor de competitie”

Mooi artikelbanner
Duke of Oz artikel

De laatste wedstrijd in poule 18 van de districtsbeker was voor Meerburg niet meer dan een oefenpartijtje. Het vlaggenschip van de club uit Zoeterwoude was al uitgeschakeld, net als tegenstander GONA.

 

Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner

SVC’08 had zich een dag eerder met een gelijkspel al verzekerd van de volgende ronde. Meerburg verloor de wedstrijd met 1-3 en kan zich nu volledig gaan richten op de competitie.

 

Meerburg-trainer Ben Kottenhagen gaf aan dat hij meer van zijn manschappen had verwacht. Zeker nadat Meerburg uit een vrije trap van Jelle Korbee op voorsprong kwam. Het was echter niet genoeg voor de Zoeterwoudenaren, want zij zagen hun defensieve fouten worden afgestraft door Gezonde Ontspanning Na Arbeid. De 1-3 was uiteindelijk terecht, vond Kottenhagen: ,,GONA heeft een hele aardige ploeg voor de tweede klasse. Ze spelen verzorgd voetbal en het was een verdiende overwinning.”

Over de competitie maakt Kottenhagen zich geen zorgen. ,,Wij zijn er klaar voor. We beginnen tegen FC Lisse uit en mogen het vervolgens opnemen tegen Voorschoten ’97. Na die wedstrijden weten we meteen waar we staan. Ik heb er alle vertrouwen in.”

 

Meerburg mag zich na de promotie van vorig seizoen dit jaar gaan meten in de derde klasse A bij de zondagamateurs.

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten