Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Roodenburg: effectief en met beleving

Drankenhandelleiden artikelbanner
Catsanddogs artikel

Roodenburg zag de concurrenten onderin winnen, maar hield zelf de hoop levend door SVC’08 met 2-4 te kloppen. Een overwinning die nog hoop biedt voor het restant van de competitie.

 ,,We waren effectief, er was beleving en iedereen stond vandaag op. Ook de enige manier dat het voor ons nog goed kan komen”, wond Marcel van de Burg er geen doekjes om. Patrick Heijmans met het hoofd  en Marvin Bok, uit de aftrap na de gelijkmaker, zorgden voor de voorsprong bij rust. Daarna gaven Robin Ravensbergen Richard Vreeken hun ploeg meer lucht. Van de Burg: ,,Op de counter hadden we zomaar kunnen uitlopen naar een monsterscore. Zij moesten na rust risico's gaan nemen en daar hebben we uitstekend van geprofiteerd. Zo zijn wij op ons sterkst en dat moet ook nog een boel puntenh kunnen gaan opleveren. IK heb de jongens voorgehouden dat het jammer was dat de concurrenten wonnen, maar dat onze overwinning daarom juist zo belangrijk was. Nu leven we nog. Als wij met zijn allen voor Roodenburg spelen en niet tegen de scheidsrechter of teamgenoten, kunnen we nog ontsnappen. We krijgen veel ploegen ook nog op bezoek."

Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten