Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Broodnodige en zakelijke zege Roodenburg

Brasserie VIS artikelbanner
Mooi artikelbanner

Roodenburg was enkel gebaat bij een zege om de aansluiting niet definitief te verliezen. Bij Haaglandia kwam de Leidse ploeg zakelijk voor de dag en won met 0-2.

Marcel van der Burg zag de opponent veel ‘breien’, waardoor Roodenburg relatief eenvoudig stand kon houden. Zonder de geschorste Patrick Heijmans creëerde de ploeg uit Leiden-Noord ook niet bijster veel, maar na de pauze profiteerde de nummer voorlaatst wel van de risico’s die de thuisploeg steeds meer ging nemen. Na een diepe bal van Hendrik Boelee wist Robin Ravensbergen het duel open te gooien, waarna de doelpuntenmaker later Marvin Bok vond voor de 0-2. 

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Van der Burg: ,,We waren ons bewust van de belangen van dit duel. De achterstand zou erg groot worden of we zouden juist weer aansluiting kunnen vinden. Vandaag hebben we weer eens bewezen dat deze ploeg de tweede klasse weldegelijk aan kan. We krijgen nu heel veel thuiswedstrijden, dus als we deze lijn kunnen doortrekken is Roodenburg nog verre van geslagen."

Gerard Bol artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten