Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Roodenburg wint alweer uitduel

Catsanddogs artikel
Rurh gold artikelbanner

Roodenburg beloonde zichzelf door het betere spel van de laatste weken te vertalen in een 1-2 zege op DSVP. De Leidenaren vonden daardoor weer enigszins de aansluiting met andere staartclubs en hebben nog drie duels in te halen.

Uit een vrije trap zorgde centrale verdediger Hendrik Boelee voor de openingsgoal. Marvin Bok verzuimde de marge te vergroten, maar in de tweede helft wist Richard Vreeken een kans op een dieptebal wel op waarde in te schatten. De tegentreffer viel pas kort voor tijd. De ongrijpbare Robin Ravensbergen zorgde onbedoeld voor een smet op de middag door vroegtijdig uit te vallen met een spierverrekking. Roodenburg verzamelde opvallend genoeg tot nu toe zestien van de zeventien punten op verplaatsing. 

Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Trainer van der Burg: ,,Dit duel moesten we simpelweg wel winnen, want anders was de kloof wel erg groot gebleven. Hier putten we zeker moed uit en we gaan ons nu storten op een aantal thuiswedstrijden. In die duels moeten we dan nu ook maar eens de punten gaan pakken."

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten