donderdag, april 18, 2024
HomeVierde klasseRoodenburgRoodenburg (zo) thuis niet opgewassen tegen MMO

Roodenburg (zo) thuis niet opgewassen tegen MMO

-

,,Het was allemaal niet veel vandaag’’, verzuchtte Roodenburg-trainer Ramon Paardekooper. ,,Laten we maar 4-4-2 gaan spelen”. Hij is inderdaad niet te benijden. Na een prima seizoen vorig jaar heeft de ploeg van Paardekooper na vier wedstrijden nu slechts drie punten verzameld.

Toch begon de Leidse club niet onaardig. Combinatiespel via de flanken leverde een aantal mogelijkheden op. Tot doelpunten leidde het echter niet. Integendeel. Een vlijmscherpe counter van de bezoekers (MMO) resulteerde in een doelpunt via de trefzekere Richard Bakker (0-1). Halverwege de eerste helft strafte Mohammed el Barroudi een fout van een van de Hoogmadenaren resoluut af (1-1). Vlak voor rust maakte Rudolph Bax de 1-2 vanaf de stip. Vermeldenswaardig was de fraaie rush van A-junior Youssef Harroui, die in de handen van de keeper van MMO eindigde.

Na de thee was het alweer snel raak; het was opnieuw Bakker, die zijn tweede treffer aantekende (1-3). Ook het inbrengen van wisselspelers leverde niet het nodige rendement op voor de Leidenaren. Zelfs toen MMO het wel geloofde, kwam Roodenburg slechts tot schoten die het doel niet bereikten. Het duel leek met een hoop irritatie heen en weer naar het einde te kabbelen. Richard Bakker maakte aan alle Leidse illusies een einde door na fanatiek doorlopen de invallende keeper van Roodenburg gedecideerd te klopppen (1-4). Nadat het duel beslist was, was het Mourad Kaddouri die de bal nog in de uiterste hoek deponeerde (2-4). Roodenburg-speler Mohammed el Barroudi vond de nederlaag terecht: ,,Het ligt niet aan de keeper, het ligt gewoon aan ons onszelf”, aldus de zelfbewuste El Barroudi.