Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ruime overwinning voor Roodenburg

Brasserie VIS artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Na de nederlaag op eigen veld tegen RCL volgde voor Roodenburg een beter vervolg bij Forum Sport. Bij rust leidde de ploeg uit Leiden-Noord al met 1-3, waarna de tweede helft werd gebruikt om de verhoudingen op het veld nog duidelijker te maken (2-6). Marcel van den Burg was uitermate tevreden met het vertoonde spel. ,,Vorige week werden we niet beloond, maar vandaag leverde het goede spel wel drie punten op. We speelden ook puur op de winst”, verduidelijkte de trainer.

De snelle voorsprong via Jeroen van Hooidonk werd na twintig minuten nog weggewerkt door de Voorburgers, maar daarna was het vooral Roodenburg dat het spel dicteerde. Marvin Bok en Hendrik Boelee zorgden voor de tussenstand. Na de pauze scoorden Peter van der Tuin, opnieuw Boelee en José Monfils. 

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten