Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zondagtak Roodenburg had nog maar zes spelers over

Rurh gold artikelbanner
Brasserie Park

De Leidse derby tussen Roodenburg en FC Rijnland ging zondag niet door, omdat de thuisploeg geen representatief elftal op de been kon brengen. Volgens coach Ramon Paardekooper moet Roodenburg momenteel vijftien tot twintig spelers missen.

De Leidse club heeft een fiks aantal geblesseerden en geschorsten en zaterdagochtend kwamen daar nog eens acht spelers bij die voedselvergiftiging hebben opgelopen. Daarop werd het verzoek ingediend om zondag niet te spelen. Paardekooper: ,,Dit is overmacht. We hebben echt met een ongelofelijke waslijst aan afwezigen te maken. We hebben zaterdag geteld en kwamen uit op zes beschikbare spelers. Een onmogelijke zaak dus.”

Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner

De wedstrijd wordt op een nog onbekend tijdstip ingehaald. Berichten in het geruchtencircuit dat Roodenburg punten in mindering krijgt, waren bij Paardekooper niet bekend.

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten