Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Biertje wel verdiend voor Oegstgeest

Rumling bouw artikel
Duke of Oz artikel

Oegstgeest klom naar de vierde plek en is bezig aan een imposante reeks resultaten. Uit de laatste zeven duels werden negentien punten in de wacht gesleept. De zege op koploper LYRA was in de ogen van Arie van Duijn een ‘overwinning van het collectief’.

,,Vooral in de eerste helft heb ik zitten genieten van mijn ploeg. Na de 0-2 gaf LYRA het op en dan mag je best spreken van een puike prestatie. Vorige week bezigde ik de woorden ‘Met plezier naar de Lier’. Geweldig en verdiend dat die gasten na de overwinning er nu ‘Rap naar de tap’ van maakten”, dolde Van Duijn.

Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Roy Dijkstra, na uitstekend voorbereidend werk van Niels Zandbergen en Remco Visser, en invaller Lennart Leeuwenburg zorgden voor de productie. Ondertussen verheugt Van Duijn zich alweer op de volgende klus. Op de inhaaldag van het eerste weekend van april ontvangt de nummer vier de nummer twee. ,,RCL kunnen we het zeker ook lastig gaan maken", stelde Van Duijn onomwonden vast.

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten