Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gewend aan de tweede klasse

Brasserie VIS artikelbanner
Duke of Oz artikel

Oegstgeest lijkt de draai als nieuwkomer gevonden te hebben. Bij Polanen boekten de mannen van Arie van Duijn de tweede zege op rij (2-4). De Katwijkse trainer is van mening de juiste speelwijze te hebben gevonden. ,,Het enige verwijt aan de ploeg is dat we niet meer scoorden. Daardoor komen we bij 2-3 nog onnodig in de problemen. Maar verder vooral tevredenheid bij mij.”

Frank Janszen had het voor Oegstgeest nadrukkelijk op zijn heupen. De spits bracht de eerste drie doelpunten op zijn naam, alvorens de gastheren wat terug konden doen. Pal na rust werd het zelfs 2-3, waarna Roy Dijkstra twee grote kansen liet liggen voor de genadeklap. Die bracht Janszen uiteindelijk wel toe, waarna hij in de slotfase werd getrakteerd op een publiekswissel. 

Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten