Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Arie van Duijn: ,,Vechten tegen de bierkaai”

Duke of Oz artikel
Rumling bouw artikel

Oegstgeest leed afgelopen zaterdag de zevende nederlaag van het seizoen. Bij DUNO, dat thuis nog ongeslagen is,  werd met 2-0 verloren, waardoor de ploeg van Arie van Duijn nog steeds wacht op de eerste overwinning op vijandelijk terrein.

De formatie van Arie van Duijn is nu voorlaatste, maar heeft wel de meeste verliespunten. De Katwijkse oefenmeester was allerminst te spreken over de verrichtingen van zijn kwakkelende elftal. ,,Ik dacht dat we de neerwaartse spiraal hadden doorbroken door laatst van Gouda te winnen, maar ik kwam bedrogen uit. Het was een groot drama van onze kant en de slechtste wedstrijd van het seizoen.”

Uit een corner kwam de ploeg uit de Haagse componistenbuurt op voorsprong. ,,Dat was nu al voor de negende keer dit seizoen dat we worden geklopt vanuit een standaardsituatie”, rekende Van Duijn uit.
Gaandeweg kreeg Oegstgeest iets meer grip, maar eigenlijk kreeg de laagvlieger maar één kans. Halverwege de tweede helft vergat Bob den Hollander de gelijkmaker in te schieten.
DUNO zorgde tien minuten voor tijd na twijfelachtig optreden bij doelman Thomas van der Steen voor de genadeklap.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Van Duijn andermaal in de nastoot: ,,Verliezen kan, maar in tegenstelling tot veel andere wedstrijden van ons creëerden we nu vrijwel niets. Als we nog iets hadden willen neerzetten, zou dat via een toevalstreffer hebben moeten plaatsvinden. Maar ook dat zat er niet in.
Als ik het breder trek dan deze wedstrijd dan moet ik zeggen dat de povere resultaten mij aan het hart gaan. Het is momenteel vechten tegen de bierkaai. Ik heb soms echt het idee dat ik tegen een blinde muur sta aan te lullen. Ik mis de instelling dat ze er volledig voor willen gaan. En dat is anders dan wat ik heb gezien in de twee voorgaande jaren.”

Seven gifts artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten