Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Met tien man bijna naar winst

Duke of Oz artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Van tevoren tekende Arie van Duijn voor een puntje bij DSVP, maar met de 2-2 had de Katwijkse trainer van Oegstgeest toch een dubbel gevoel. We komen keurig terug van 2-0, maar vlak voor tijd hadden we de winnende op de schoen. Lars van Bommel zag Remco Visser echter over het hoofd, anders win je hier alsnog met tien man.”

Van Duijn doelde daarmee op de rode kaart van Derek Hachmang in de tweede helft. DSVP kwam voor de pauze op voorsprong door twee defensieve fouten bij Oegstgeest. Frank Janszen zorgde koppend voor de aansluiting, terwijl Roy Dijkstra na een uur de eindstand bepaalde. ,,Het heeft flink gedonderd in de rust, want het was in de lijn met het slechte optreden een week eerder. Gelukkig sorteerde het effect en met die wederopstanding complimenteer ik mijn groep.” 

Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner

 

Gerard Bol artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten