Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

,,Beroerder dan baggerwedstrijd”

Drankenhandelleiden artikelbanner
Rumling bouw artikel

Oegstgeest won van staartploeg Polanen (2-1). Arie van Duijn schaamde zich echter voor het optreden van zijn ploeg. ,,Dit was nog beroerder dan bagger.”

Na een kwartier opende de bijna zekere degradant de score, maar op aangeven van Roy Dijkstra wist Lars van Bommel de stand gelijk te trekken. Ook in de tweede helft bleef het behelpen aan Oegstgeester zijde, maar Polanen weigerde de genadeklap uit te delen. Vlak voor tijd deed Remco Visser dat wel voor de virtuele nummer vier van de ranglijst. Van Duijn was verre van in zijn nopjes met de krappe zege. ,,Dit was op zeker een wedstrijd uit de top drie van slechtste wedstrijden. Ik kon ook niet eens blij zijn met de zege en dook mijn dug-out in. Of het nu onderschatting van de tegenstander was of wat anders, ik heb geen idee. De individuele kwaliteiten hebben de doorslag gegeven. Voor mij zijn er in elk geval geen excuses. Snel vergeten en dankbaar zijn voor de drie punten."

Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten