vrijdag, april 26, 2024
HomeVierde klasseFC OegstgeestOegstgeest eindigt met gelijkspel

Oegstgeest eindigt met gelijkspel

-

Oegstgeest sloot het seizoen af met een remise tegen Soccer Boys (2-2). Door dat resultaat degradeerden de Bleiswijkers uit de tweede klasse. Oegstgeest eindigde door het resultaat op de gedeelde vijfde plaats met DUNO.

Karim Abdella tekende voor de pauze voor de enige treffer. Na de doelwisseling ging Soccer Boys alles of niets spelen, waardoor het duel levendiger werd. De gelijkmaker werd tien minuten voor tijd weer weggepoetst door Lars van Bommel, maar pal voor tijd kwamen de ploegen alsnog in balans. Aan Oegstgeester zijde namen Mike Peppelenbos en Remco Visser afscheid. Voor de zoon van assistent-trainer Wim Visser volgt volgende week nog een afscheidswedstrijd.

Trainer Arie van Duijn over de laatste wedstrijd: ,,Dit resultaat geeft het seizoen nog een beetje meer glans mee. We hebben onze sportieve plicht vervuld en al met al kunnen we stellen dat dit een fantastisch jaar was. We hebben het als nieuwkomer niet beroerd gedaan. Jammer dat we de laatste wedstrijden niet meer konden brengen wat we eerder na de winterstop wel continue brachten. Vanzelfsprekend wilden we deze pot nog winnen, maar het gelijkspel was zonder meer terecht. Nog in goede doen hadden we van Soccer Boys gewonnen."

Remco Visser speelde dus zijn laatste wedstrijd in het Oegstgeest tenue. Pal voor tijd kreeg hij van zijn trainer een publiekswissel na jaren van trouwe dienst. Volgende week speelt de begaafde Visser nog een duel met het Oegstgeest van vorig seizoen tegen het Oegstgeest van het seizoen 2003/2004. Later deze week volgt een interview op deze website met de middenvelder.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read