Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Draad weer snel opgepakt

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie Park

Na de doordeweekse nederlaag bij Roodenburg pikte Oegstgeest de draad weer op. DSVP uit Pijnacker werkte zich het snot voor de ogen, maar werd met 5-0 naar huis gestuurd.

De formatie van Arie van Duijn begon sterk tegen DSVP, maar moest tot tien minuten voor rust wachten op de openingstreffer. Vanaf dat moment voelde de Katwijkse oefenmeester al dat de zege niet meer in gevaar zou komen. Van Duijn kreeg gelijk, want halverwege was de teller al opgelopen naar 3-0.

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Bij de nummer vier had Roy Dijkstra het nadrukkelijk op zijn heupen. Voor vier van de vijf treffers, waarbij het vierde doelpunt werd gemaakt vanaf de stip, was de linksbuiten verantwoordelijk. De 2-0 was tussendoor gemaakt door Frank Janszen op aangeven van Lars van Bommel.

Van Duijn: ,,We zijn nu definitief veilig, maar de doelstelling is ook bijgesteld. We spelen voor de derde periode mee en deze ploeg heeft vandaag veerkracht getoond, na de misstap eerder in de week.”

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten