vrijdag, april 26, 2024
HomeVierde klasseFC OegstgeestBatterij vrijwel leeg bij Oegstgeest

Batterij vrijwel leeg bij Oegstgeest

-

Zevenhoven- Oegstgeest leed de tiende nederlaag van het seizoen. Op bezoek bij Zevenhoven werd het 3-1 en maakte Oegstgeest de indruk dat het pijpje na een zwaar seizoen leeg is geraakt.

Bij rust was het al 2-0 in het voordeel van de ploeg die Oegstgeest tot op een punt naderde op de ranglijst. Na de pauze werd door de thuisploeg aan alle twijfel een einde gemaakt. Niels Zandbergen scoorde een kwartier voor tijd nog wel de 3-1, maar daarna werd het boek gesloten.

Arie van Duijn wilde niet al te lang stil staan bij de nederlaag. ,,Elke trainer speelt graag nog ergens om op de slotdag, maar het ging bij ons fout in de afgelopen weken. Het moet uit de jongens zelf komen om er nog wat van te maken, maar het zat er eenvoudigweg niet meer in. Dat is jammer, maar voorlopig staan we nog steeds vijfde en dat is en blijft meer dan vrijwel iedereen vantevoren had ingeschaald."

De Katwijker greep het duel ook al aan met een knipoog naar volgend seizoen, ,,Sommige jongens speelden op een andere positie. Nu het erop zit, is het ook van belang om ons alvast enigszins te focussen op volgend seizoen. Het was al met al een gezapig potje, waarin we de tempoversnelling niet meer konden volgen. We spelen nu nog een thuiswedstrijd, waarin we nog een rol kunnen spelen voor ploegen die onderin bivakkeren. Een zege zou een mooi slot van een fraai seizoen zijn."

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read