Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

‘Oudjes’ doen het voor Oegstgeest

Brasserie VIS artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Bij Oegstgeest waren volgens Arie van Duijn vooral ‘de oudjes’ van grote waarde. In de zege op Soccer Boys hadden spits Frank Janszen en good-old Remco Visser namelijk een groot aandeel.

De Katwijkse oefenmeester zag Janszen tot twee keer toe Remco Visser de mogelijkheid geven te scoren. Oegstgeest was in de openingsfase eerst op achterstand gezet.De tweede doelpunten van Visser kregen na rust een fraai vervolg via een lob van de talentvolle Karim Abdela. Soccer Boys kwam tien minuten voor tijd nog terug tot 2-3, maar daar bleef het bij. Van Duijn: ,,Het was meer spannend dan goed, maar we krijgen door de zege steeds meer ploegen in het vizier in de middenmoot. Met zeven punten uit drie duels komen we prima uit de winterstop.”

Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Nogmaals van Duijn: ,,Zonder anderen tekort te willen doen, ook weer een groot compliment voor Abela, Negentien jaar, maar echt een aanstrormend briljantje. We verheugen ons al op Roodenburg komende week. Ook heel lastig, ondanks dat ze het thuis nog niet echt geweldig doen."

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten