Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oegstgeest vergeet eigen spel te spelen

Catsanddogs artikel
Vergulde vos artikelbanner

Oegstgeest had volgens Arie van Duijn twee tegenstanders. Naast RAS, dat met 3-2 won, speelde zijn ploeg vooral tegen zichzelf. ,,We gingen mee in hun spel en vergaten zelf te voetballen.

Van Duijn aanvullend: ,,Zij moeten het van fysieke kracht hebben en daar ligt niet onze sterkte. Na onze vroege opening, zakten we ver weg.Ik ben zwaar teleurgesteld over het resultaat en het vertoonde spel. Aan de andere kant ben ik het ook zo weer kwijt, want er zijn ergere dingen."

Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

De Katwijker doelde daarmee op het feit dat Frank Janszen nog steeds in het ziekenhuis verblijft, na foutief medisch handelen. De nuttige aanvaller belandde daar vanwege nierstenen, maar de ingreep verergerde zijn situatie.

Lars van Bommel tekende voor die snelle voorsprong voor Janszens maten op het veld.. Thomas van der Steen ging daarna tweemaal niet vrijuit, maar redde ook diverse keren. De 3-1 werd nog wel beantwoord door Remco Visser, maar de nederlaag kon niet meer worden afgewend.

,,Tot overmaat van ramp heb ik 'slapstickgoals' gezien en daar baal ik wel van. Na de 3-2 konden we niet meer gevaarlijk worden, dus al met al was dit een slechte zaterdagmiddag. Hopelijk komt het snel goed met Frank, dat is nu belangrijker."

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten