Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

(On)tevredenheid bij Van Duijn

Vergulde vos artikelbanner
Rumling bouw artikel

In Voorburg hielden Forum Sport en Oegstgeest elkaar in balans (1-1). Op een volgens Arie van Duijn dramatisch slecht kunstgrasveld kon het duel, zeker in de slotfase, alle kanten op. ,,Om die reden heb ik een dubbel gevoel overgehouden aan deze pot. Thomas van der Steen sleepte ons een aantal keren er doorheen, maar aan de andere kant verzuimden we de genadeklap uit te delen bij de 0-1 voorsprong.

Eerder in het seizoen verloren we met ruime cijfers, dus vooraf tekende ik voor een punt. Die is in elk geval binnen en we hebben ons kranig verweerd.” Lennard Leeuwenburg en Karim Abdala kregen voor de pauze de beste kansen, terwijl Van Duijn drie mogelijkheden telde voor de thuisploeg. Tien minuten voor tijd tekende Abdala via een fraaie lob voor de 0-1. Vijf minuten later trokken de gastheren de stand weer gelijk. In die laatste tien minuten kregen beide ploegen nog uitgelezen kansen om het duel te beslissen. Aan de kant van Oegstgeest toonden Remco Visser en Lars van Bommel zich echter niet koelbloedig.

Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten