Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oegstgeest als een razende trein

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

Oegstgeest blijft het na de winterstop onophoudelijk goed doen. Dit keer werd SVC’08 met een 4-2 nederlaag huiswaarts gestuurd, waardoor Arie van Duijn zijn ploeg voorbij zag gaan aan de formatie van de andere Katwijker Piet van Duijn.

 Arie van Duijn had bij vlagen in zijn handen gewreven en zag zijn ploeg groeien in de wedstrijd. Na afloop was hij dan ook vol zelfvertrouwen voor het volgende duel van 'zijn' ontketende Oegstgeest. ,,We gaan volgende week met plezier naar De Lier, want ook de koploper (LYRA, red.) kunnen we verrassen.”

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner

Op een leuke voetbalmiddag op De Voscuyl wisten Remco Visser , Niels Zandbergen (strafschop) en Frank Janszen (tweemaal) wisten  het net te vinden. De treffers gingen als buitengemeen fraai de boeken in. Vissers doelpunt was tevens een beloning voor zijn trouwe staat van dienst. De zoon van assitent-trainer Wim speelde zijn 200ste duel voor Oegstgeest.

Rebel Horeca artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten