Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gelukkige zege Woubrugge op Hazerswoudse Boys

Brasserie VIS artikelbanner
Brasserie Park

Hazerswoude- Op de eerste speeldag in de vierde klasse A troffen twee degradanten van het vorige seizoen elkaar. Hazerswoudse Boys en Woubrugge hebben de insteek om zo snel mogelijk weer terug te keren naar de derde klasse.

 

 In dat opzicht zette de ploeg van Jan Wouters het eerste stapje via een 0-2 overwinning. ,,Een lekker begin zo en ik denk dat het qua beeld van de wedstrijd ook wel terecht was. Wel moet ik toegeven dat we gezwijnd hebben met een beslissing van de scheidsrechter. Bij 0-0 leek een inzet van Hazerswoudse Boys over de doellijn, maar zo werd dat niet beoordeeld door de arbiter. In de eerste helft zijn zij niet in onze zestien geweest en raakten wij de paal en lat.”

Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

 

Collega Andre Eggerding voelde dat zijn ploeg benadeeld was, zeker omdat zijn wisselspelers bij de inzet van Thijs van Wetten juist achter het doel liepen en konden beoordelen dat de bal achter de doellijn was geweest. ,,Tel daarbij op dat we twee minuten daarvoor een penalty missen. Wij hadden dus in die fase op voorsprong moeten komen, of dat nu verdiend zou zijn geweest of niet.”

 

Justin Meijer schoot de strafschop naast het doel van Lars van Halteren. Woubrugge kwam in die fase dus goed weg en wist daarna de wedstrijd naar zich toe te trekken via Ferdy Dreef en Thijs Rodenburg.

 

Bron: Leidsch Dagblad

Brasserie meelfabriek
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten