Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers…18-19 februari

Rumling bouw artikel
Mooi artikelbanner

Vanaf volgende week hoopt onze redactie dat het ‘voetbalgeweld’ weer in alle hevigheid los zal barsten. Komend weekeinde wordt er ook al wel weer gevoetbald, maar nog op een beperkte schaal. Naar welke duels gaat de aandacht uit?

Het Leidsch Dagblad zal getuige zijn van de onbetwiste kraker tussen Rijnsburgse Boys en Katwijk. Kan de ploeg van Cees Bruinink het verschil kleiner maken of schudt de formatie van Niek Oosterlee de buren van zich af voor de rest van het seizoen? Het LD zal ook aandacht laten uitgaan naar de navolgende duels uit de topklasse met regionale ploegen: Noordwijk- GVVV, FC Lisse- Excelsior’31, ARC –Barendrecht en JVC Cuijk- VVSB. Die laatste wedstrijd is een dag naar voren geschoven vanwege het carnaval. Vanuit de hoofdklasse komt er nieuws van Voorschoten- ODIN’59 en Quick Boys- av Volendam. Een klasse lager speelt GHC bij Alexandria’66 en ook daarvan wordt verslag gedaan.

Van die laatste wedstrijd zal leidenamateurvoetbal.nl ook werk maken met interviews n.a.v. deze belangrijke inhaalwedstrijd. Onze redactie zal zich verder inspannen bij Zevenhoven tegen Roodenburg uit de tweede klasse en er zullen ook twee ontmoetingen vanuit de vierde klasse worden aangestipt. Het gaat hierbij om Football Factory versus DoCoS op zaterdag en een dag later is het de beurt aan Altior tegen FC Rijnland. Ongetwijfeld zal er meer nieuws verschijnen en wordt er volgende week een stevig portie aandacht geschonken aan het programma voor 25 en 26 februari.

Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

Brasserie meelfabriek
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten