Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers…21-22 januari 2012

Mooi artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

De schaatsen konden nog niet onder worden gebonden en sneeuwpoppen bivakkeerden tot nu toe in de Alpen of andere hoger gelegen oorden. En dus gaan we komend weekend massaal achter de bal aan lopen. At betekent dus ook dat de kranten en websites weer gevuld gaan worden met wedstrijdverslagen, analyses, meningen en standen en rangen. Welke duels worden er ruimschoots belicht?

Het Leidsch Dagblad pakt uit met boeiende duels uit de topklasse: FC Lisse- Katwijk, ARC-Spakenburg, Noordwijk- Capelle en Rijnsburgse Boys- Genemuiden. Andere duels van de zaterdag waar verslaggevers de pen hanteren zijn: Quick Boys- SDC Putten, Voorschoten’97- Jodan Boys, Oegstgeest-Lyra en Valken’68- DSVP. Een dag later zijn VVSB-Haaglandia, SJC- GDA en UVS- Neptunus Schiebroek aan de beurt.

Leidenamateurvoetbal.nl pakt uit met veertien duels. Uit de eerste klasse zijn dat Alexandria’66- FC Rijnvogels, DSO- RCL en Leonidas- GHC. Van Valken’68 valt ook meer te lezen en natuurlijk komt Zevenhoven- Roodenburg geen aandacht tekort. Uit de derde klasse volgt onze redactie TAVV- Berkel (3A), Houtwijk-Leiden, LSVV’70- Die Haghe en Monster- Lugdunum (allen 3B). Vanuit de vierde klasse is er nieuws over Woubrugge tegen VVSB. Van de zondag worden de spotlights opgesteld bij HVV- FC Boshuizen (1B), ROAC- Voorschoten’97 (3A), Altior- FC Rijnland (4A) en Roodenburg- Gol Sport (4A). En ongetwijfeld valt er wel meer te lezen. Het programma is wel onder voorbehoud, want in de winter weet je het maar nooit.

Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten