Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers…(22-23 september)

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

FF modecoWe naderen, voor duizenden Leidenaren althans, het feest der feesten. Alvorens het zover is, dienen er echter eerst nog punten te worden gesprokkeld op de velden. Maar ja, die wens is er bij alle ambitieuze clubs. Komend weekend een alleraardigst programma met de nodige aandacht van de schrijvende pers. Een wekelijks overzichtje in de schijnwerpers is op zijn plaats. Waar gaan de doelpunten vallen, wie hebben een steekpass in huis, welke spelers komen in aanmerking voor een gele of rode kaart, op welk complex is het gejuich hoorbaar en waar verrichten de waterzak en de spons wonderen?

 

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner

Het Leidsch Dagblad heeft de ogen en oren open bij de navolgende wedstrijden: SC Genemuiden- Rijnsburgse Boys, Katwijk- FC Lisse, Scheveningen- Noordwijk (allen topklasse), Sportlust’46- Quick Boys en Ter Leede- DTS’35 (2x hoofdklasse), RCL- Spijkenisse (1B) en Roodenburg- Oegstgeest (3A) op de zaterdag en van de zondag WKE- VVSB (Topklasse), UVS- ADO Den Haag (1B), Meerburg- Voorschoten’97 (2C), Teylingen- UDO (3A) en Warmunda- Kickers’69 (4A). Uiteraard worden alle andere regionale wedstrijden in beknopter vorm beschreven.

 

Onze website zal  kond doen van: Gravenzande- GHC, FC Rijnvogels- DSVP en Voorschoten’97- Nootdorp (allen 1B), Valken’68- SEV (2C), Lugdunum- Floreant en eveneens Roodenburg- Oegstgeest (beide in 3A), DoCoS- Warmunda, Leidsche Boys- DVC en UVS- Woubrugge (allen in 4A) op de eerste dag van het weekend en van de zondag worden VELO- FC Boshuizen (1B), DoCoS- Roodenburg en FC Rijnland- Van Nispen (2x 4A)  gevolgd. VV Leiden (uit in en tegen Zwammerdam) en Hazerswoudse Boys (uit bij SPV’81) zullen ook enigszins aan bod komen en  er wordt ook nog even teruggeblikt op het al aangegeven duel van RCL.

 

Een stampvol programma dus. Laat de week lekker snel voorbij gaan, dan mogen we weer met zijn allen!

Rebel Horeca artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten