Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers…25 en 26 februari

Mooi artikelbanner
Brasserie Park

Voor de meeste clubs staat de eerste wedstrijd op het programma na de recente tweede winterstop, die het programma even ‘on hold’ liet staan. In de diverse klassen mogen we spreken van een aantrekkelijk menu en daar moet natuurlijk ruimschoots verslag van worden gedaan.

Het Leidsch Dagblad zal zoals te doen gebruikelijk ‘de tenten opslaan’ bij de topklassers. Zo zal er aandacht zijn voor HHV Hardenberg- ARC, Katwijk- SVZW, de topper tussen GVVV en Rijnsburgse Boys, Spakenburg- FC Lisse en Excelsior’31 tegen Noordwijk. Een streekderby in de hoofdklasse lijkt op voorhand ook boeiend: Ter Leede- Quick Boys. VVSB, topklasse zondag, wordt gevolgd in het thuisduel met Hilversum. FC Boshuizen kan bij Papendrecht weer een stap zetten richting de hoofdklasse en het LD wil daar getuige van zijn. Ook UVS komt aan bod in de thuisbeurt tegen Nieuwerkerk. UDO moet het vege lijf zien te redden in de tweede klasse en daar moet Woerden komende zondag het eerste slachtoffer van worden. Uit 3A zijn de ogen tenslotte gericht op ROAC versus Meerburg.

FC-Boshuizen okt 2011 45Op onze website zal er onder meer aandacht zijn voor vijftien (!) wedstrijden. Van de zaterdagcompetitie gaat het om Spijkenisse-RCL en DSO- FC Rijnvogels. Ook zet onze redactie een mannetje op GHC– Smitshoek, een duel in de 1/8 finale van de beker. Vanuit de tweede klasse gaat de belangstelling uit naar Gouda- Valken’68 en MVV’27 tegen Roodenburg.
TAVV– WDS, Lugdunum– Westlandia, Monster- vv Leiden en KMD- LSVV’70 worden geanalyseerd in de derde klasse. De vierde klasse zaterdag mag nog een weekje langer uitrusten, want hier staat geen programma gepland. Van de competitie op zondag meldt onze redactie zich met AlkmaniaVoorschoten’97 (3A) en vanuit 4A worden vier duels belicht: BernardusDoCoS, Kickers’69 FC Rijnland, Leidsche BoysMMO en RoodenburgStompwijk’92. Leidenamateurvoetbal.nl komt ook nog op de proppen met een nabeschouwing van FC Boshuizen. En er zal vast nog meer te melden zijn, maar dat is simpelweg een kwestie van de website in de gaten houden.

Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten