donderdag, maart 28, 2024
HomeIn de schijnwerpersIn de schijnwerpers…28-29 april

In de schijnwerpers…28-29 april

-

Komend weekend mogen de heren voetballers even op adem komen en zich in gereedheid brengen voor de twee slotronden van de reguliere competitie. Enkel in de vierde klasse A bij de zaterdagamateurs zal de bal rollen. Toch even een blik wat er zoal op het menu staat.

Onze redactie zal aandacht besteden aan drie wedstrijden in de genoemde klasse.  Het gaat daarbij om Football Factory- Woubrugge, Leidsche Boys- DWO en SVOW-Hazerswoudse Boys. De inzet is ofwel nog wat plaatsjes klimmen op de ranglijst of de nacompetitie bereiken. Ook over een inhaalduel op zondag- Leidsche Boys tegen Roodenburg-  zal onze redactie nieuws brengen. Het Leidsch Dagblad doet verslag van Blauw Zwart tegen DoCoS.

Deze week zal er nog een interview worden geplaatst met Stefan Luykx van kampioen Voorschoten’97 (zondag) en ook zal er aandacht worden geschonken aan de laatste thuiswedstrijd van GWS uit Sassenheim. Vanzelfsprekend komt het weekelftal weer voorbij en de vaste rubrieken Hemd van het Lijf met Roel Heemskerk (Valken’68) en een column van de hand van Hein van Heek, nu nog trainer van zaterdaghoofdklasser Voorschoten’97. Verder zullen er wat nieuwtjes zijn, maar zal de redactie tot en met volgende week maandag (Koninginnedag) even wat gas terugnemen en een aanloop nemen naar de slotfase van de competitie.

Vanzelfsprekend zal daarna de nacompetitie worden gevolgd en zal er tal van statistieken worden gedeeld. Dat is dus van later zorg, maar het advies is om de website te volgen en zodoende op de hoogte te blijven van gebeurtenissen binnen en rondom het Leidse regionale voetbal.

Ook nu geldt dat clubs eventuele relevante zaken ook kunnen delen via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. De lezer kan uiteraard ook regionale voetbal zaken aankaarten, waarbij wel gesteld is dat de eindredactie in onze handen is.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read