Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers…5 en 6 mei

ALV artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Sommige wedstrijden doen er niet veel meer toe, of het moet de sportieve eer zijn. Op veel sportcomplexen wordt het juist enkel maar spannender. Of komend weekend of in de afsluitende ronde vallen er weer de nodige beslissingen. Waar wordt komend weekend de pen gehanteerd dan wel ruimschoots nagesproken met spelers en trainers?

Het Leidsch Dagblad besteedt aandacht aan de volgende duels in de topklasse: Rijnsburgse Boys- SVOW, Excelsior’31- Katwijk, Noordwijk- IJsselmeervogels, FC Lisse- Montfoort, ARC- GVVV en VVSB- WKE (zondag). Schijnwerpers staan ook opgesteld bij de kraker om de periodetitel tussen Quick Boys en Voorschoten’97 en Huizen-Ter Leede. Tevens wordt het duel om de titel gevolgd in 3A tussen TAVV en Soccer Boys en komt ook de (mogelijke) kampioenswedstrijd van FC Boshuizen aan bod. Altior-Docos uit 4A (zondag) staat eveneens op het programma.

RCL modeco 27 okt 2011Leidenamateurvoetbal.nl  zal zich richten op de volgende duels: Alexandria’66- RCL en GHC- FC Rijnvogels (1B), Ras- Roodenburg, Valken’68- Forum Sport en Oegstgeest- DUNO (2C), Houtwijk- Lugdunum, LSVV’70- Naaldwijk en Duindorp- vv Leiden (3B), Woubrugge- UVS en Hazerswoudse Boys- Football Factory in 4A. Van de zondagduels spreekt onze redactie aanstaande maandag over VELO- FC Boshuizen (1B), Gol Sport- FC Rijnland en Roodenburg- ASC. Ook nu meldt de redactie dat er vast meer om de hoek komt kijken, maar volg de site en je weet het.
Een ieder, of het nu speler, trainer, staf, bestuurslid of een ware supporter betreft: veel plezier op en langs de velden. Juich, spring, geniet, mopper (binnen het redelijke) of treur. Het hoort er allemaal bij.

Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten