Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Derde klassers op een rij in West 2

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Het seizoen 2011-2012 is inmiddels al enige tijd afgelopen en het nieuwe seizoen is volle gang. Toch nemen we even de tijd om nog terug te kijken. De redactie van leidenamateurvoetbal.nl zette de prestaties per klasse even op een rij. Hoe werd er gepresteerd vanaf de winterstop tot en met de laatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012. In deze bijdrage de derde klasse west 2.

 

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Voorschoten’97 was qua gemiddelde opbrengst per wedstrijd de best presterende club uit de regio. De zondagtak verdiende al weken terug een plek in de tweede klasse. In de subtop van alle derdeklassers uit West 2 kunnen we SJZ, ROAC en TAVV terugvinden, daaronder volgt Meerburg. In de (lage) middenmoot is er plaats voor een groepje regionale derdeklassers. LSVV’70 en Alkmania hadden de meeste moeite met het vergaren van punten.

{moduleid=[584]}

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten