Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Eerste klassers op een rij in West 2

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Het seizoen 2011-2012 is inmiddels al enige tijd afgelopen en het nieuwe seizoen is volle gang. Toch nemen we even de tijd om nog terug te kijken. De redactie van leidenamateurvoetbal.nl zette de prestaties per klasse even op een rij. Hoe werd er gepresteerd vanaf de winterstop tot en met de laatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012. In deze bijdrage de tweede klasse west 2.

 

Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

In West 2 kwamen dit seizoen 56 clubs in actie. Onder hen zes regionale clubs en qua gemiddelde puntenaantal kwamen zij zonder uitzondering uit bij de top 35. FC Boshuizen scoorde het hoogst, maar zoals bekend was het nog niet genoeg om een prijs te pakken. FC Rijnvogels en UVS kwamen zij aan zij binnen, terwijl RCL als 23ste eindigde. SJC en GHC volgden op korte afstand. FC Rijnvogels is nog de enige club die volgend seizoen hoger kan uitkomen dan de eerste klasse.

{moduleid=[586]}

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten