Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De elftallen van het jaar van leidenamateurvoetbal.nl

Rumling bouw artikel
Duke of Oz artikel

Sinds dit seizoen publiceert leidenamateurvoetbal.nl wekelijks een Elftal van de Week. Deze is gebaseerd op basis van de uitgedeelde cijfers, de klassementen, opvallende optredens of expliciete tips van het trainerskorps. De reguliere competitie zit er nu op en dus is het tijd voor het Elftal van het Jaar, of beter nog: Elftallen van het jaar. Onze redactie heeft op basis van alle gegevens namelijk een elftal samengesteld van de eerste-en tweedeklassers én van de derde-en vierdeklassers.

 

Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

{moduleid=[530]}

Het kan zijn dat spelers in ons elftal op een andere positie spelen dan bij hun club, maar wij trachten uiteraard om een en ander met elkaar in lijn te brengen. De elftallen werden opgebouwd uit spelers van de eerste tot en met de vierde klasse van clubs die dit seizoen participeerden aan dit spelersklassement. Wij hopen deze clubs ook volgend seizoen weer te mogen begroeten en andere clubs zijn uiteraard ook welkom!

Alle spelers die zich in de basis wisten te spelen: VAN HARTE!!!!

En een woord van dank aan alle trainers, leiders of andere voetbaldeskundigen die wekelijks even de moeite namen om de punten door te geven!!

elftal van het jaar 11 12 eerste tweede klasse

elftal van het jaar 11 12 derde vierde klasse

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten