Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De elftallen van het jaar van leidenamateurvoetbal.nl

Rumling bouw artikel
ALV artikelbanner

Al enkele seizoenen publiceert leidenamateurvoetbal.nl wekelijks een Elftal van de Week. Deze is gebaseerd op basis van de uitgedeelde cijfers, de klassementen, opvallende optredens of expliciete tips van het trainerskorps. Onze redactie heeft op basis van alle gegevens namelijk een elftal samengesteld van de hoofd (Boshuizen), eerste-en tweedeklassers én van de derde-en vierdeklassers.

 

Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Het kan zijn dat spelers in ons elftal op een andere positie spelen dan bij hun club, maar wij trachten uiteraard om een en ander met elkaar in lijn te brengen. De elftallen werden opgebouwd uit spelers van de eerste tot en met de vierde klasse van clubs die dit seizoen participeerden aan dit spelersklassement. Wij hopen deze clubs ook volgend seizoen weer te mogen begroeten en andere clubs zijn uiteraard ook welkom!

{moduleid=[679]}

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten