Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

MMO beste regio vierdeklasser in West II, Leidsche Boys (zo) de slechtste

Duke of Oz artikel
Vergulde vos artikelbanner

Het seizoen 2011-2012 is inmiddels al enige tijd afgelopen en het nieuwe seizoen is volle gang. Toch nemen we even de tijd om nog terug te kijken. De redactie van leidenamateurvoetbal.nl zette de prestaties per klasse even op een rij. Hoe werd er gepresteerd vanaf de winterstop tot en met de laatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012. In deze bijdrage de vierde klasse west 2.

Op zaterdag en op zondag waren er zes afdelingen in de vierde klasse waarop werd gespeeld, in totaal kwamen 145 teams in actie. Van die clubs eindigde MMO als hoogste als er gekeken wordt naar de gemiddelde opbrengst per wedstrijd. Ook Alphia kwam voor in de top vijftien, terwijl clubs als Hazerswoudse Boys, Woubrugge en VVSB gelijk eindigden in de middenmoot. Van alle clubs uit West II presteerde Leidsche Boys het slechtste. Alle duels gingen verloren, maar de sfeer bleef goed. De Ster, zondag 4C, morste geen enkel punt.

Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner

{moduleid=[583]}

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten