Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zelfde kleuren voor Tim Kluivers en Lars van Bommel

Gaandeweg worden ‘wandelganggeluiden’ en roddels omgezet in concrete transfers voor het nieuwe seizoen. Onze redactie wil daar zo nu en dan aandacht aan schenken en zal een en ander zeker op een rijtje gaan zetten in de komende twee maanden. Ondertussen werd in elk geval duidelijk dat clubicoon Tim Kluivers de zaterdagtak van Voorschoten’97 verruilt voor het broertje op de zondag. Kluivers speelde vanaf 1998, op 1 seizoen Katwijk na, onafgebroken in de hoofdmacht bij de huidige hoofdklasser.

Dit seizoen kwam Kluivers lange tijd niet in actie vanwege diverse blessures. De technicus zal een belangrijke pion worden bij de kersverse tweedeklasser op zondag. De overgang werd inmiddels bevestigd door de huidige trainer Hein van Heek en door zijn opvolger Steef Roodakkers.

Kluivers blijft dus in dezelfde kleuren voetballen en dat geldt ook voor aanvaller Lars van Bommel. Hij maakt de overstap van het rood en geel van Oegstgeest naar het geel en rood van Valken’68. De jongeling moet vooral productie gaan leveren op ’t Duyfrak, vanwege het aanstaande afscheid van spits Artan Recica.

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Overigens zijn nieuwtjes altijd welkom vanuit de clubs. Het spreekt voor zich dat onze redactie enkel open staat voor concrete verschuivingen.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten