donderdag, april 25, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenAfsluiting cursussen techniektraining bij regionale clubs

Afsluiting cursussen techniektraining bij regionale clubs

-

Komend weekend zullen de diverse cursussen techniektrainingen en keeperstrainingen feestelijk worden afgesloten met de uitreiking van de certificaten.
In het voorjaar zijn er bij Valken’68, Warmunda , Meerburg en Hazerswoudse Boys specifieke cursussen georganiseerd voor spelers en keepers. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen.

Steeds meer clubs ervaren de meerwaarde van techniektraining. Zowel jeugdspelers als ouders hebben behoefte aan kwaliteit. Techniektraining volgens de Wiel Coerver methode zorgt voor meer balgevoel , meer plezier en een toenemend zelfvertrouwen. Omdat er voor de verenigingen GEEN KOSTEN aan verbonden zijn en er als dank zelfs een GRATIS thema-avond voor de jeugdtrainers en jeugdleiders door www.jeugdvoetbalopleiding.nl  wordt aangeboden kiezen steeds meer verenigingen voor deze aantrekkelijke mogelijkheid om de jeugd te laten genieten van deze aansprekende techniektrainingen.

De stichting jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen omdat het opleiden van jeugdspelers planmatig en gestructureerd dient te verlopen om het gewenste resultaat te bereiken: een betere doorstroming van goed opgeleide jeugdspelers naar de senioren. Onder leiding van deskundige en ervaren specialisten werd een groot aantal spelers en keepers technisch geschoold, waarbij de succesbeleving en de individuele ontwikkeling centraal stond. Komend weekend zal dit leerproces afgesloten worden met een felbegeerd certificaat voor alle deelnemers. Verenigingen die de eigen spelers ook technisch willen laten scholen kunnen nadere informatie verkrijgen over de mogelijkheden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Edwin Duijst
Stafmedewerker Jeugdvoetbalopleiding.nl

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read