Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Aftrap competitie bij RTV Katwijk

Brasserie Park
Rumling bouw artikel

Vrijdagavond 31 augustus – de avond voorafgaand aan de start van de competitie – is de sportredactie van RTV Katwijk te gast in het sponsorhome van FC Rijnvogels. Aan de voetbaltafel schuiven die avond spelers en trainers van Quick Boys, FC Rijnvogels en Valken ’68 aan. We starten om 19:00 uur en de uitzending loopt tot 21:00 uur. De gastenlijst mag er ook dit keer weer zijn!

 

Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

19:00 uur             Erwin v.d. Nagel (speler Valken ’68), Sander van der Horst (speler FC Rijnvogels) en Robert Susan (speler v.v. Katwijk)

 

20:00 uur             Hein van Heek (trainer FC Rijnvogels), Jos van Eck (trainer Quick Boys), Arie van Duijn (trainer v.v. Woubrugge) en Hennie Kanbier (verslaggever bij het Leidsch Dagblad en eindredacteur van www.leidenamateurvoetbal.nl ).

Luister mee via FM 106.8 of de webradio via www.rtvkatwijk.nl

Jaap Kloos (eindredacteur RTV Katwijk Sport).

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten