vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenCertificaten voor jeugdtrainers Bernardus

Certificaten voor jeugdtrainers Bernardus

-

Dinsdag 12 juni werd een clubspecifiek scholingsprogramma voor de jeugdtrainers van SV Bernardus uit Hazerswoude-Rijndijk afgesloten met de uitreiking van de certificaten. Op verzoek van het bestuur van de jeugdgerichte voetbalvereniging Bernardus was gekozen voor een clubspecifiek programma, waarbij de trainers interactief scholing kregen aangeboden waarbij het doel was om binnen de totale jeugdopleiding binnen de vereniging een uniforme aanpak te realiseren.

Opvallend was de enorme saamhorigheid en betrokkenheid die ontstond binnen de jeugdtrainersstaf. SV Bernardus heeft grote ambities om haar jeugdafdeling op een hoger peil te brengen om zoveel mogelijk jeugdspelers de gewenste ontwikkeling en succesbeleving te laten ervaren.

Jeugdvoorzitter Ronald Beeke liet de gecertificeerde deelnemers weten dat het bestuur overtuigd is van de noodzaak van een structureel scholingsaanbod voor haar jeugdtrainers en zal daarom ook in het seizoen 2012-2013 voor clubspecifieke scholing kiezen.
Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is eens te meer duidelijk dat het scholen van alle jeugdtrainers veel voordelen oplevert en de jeugdafdeling een enorme impuls oplevert.
Verenigingen die belangstelling hebben in scholing voor haar jeugdtrainers kunnen vrijblijvend nadere informatie inwinnen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Edwin Duijst, stafmedewerker.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read