Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Coming up: …nog een terugblik met diverse clubs

Drankenhandelleiden artikelbanner
Catsanddogs artikel

Komend weekeinde gaat de bal overal weer rollen en gaat deze website weer honderden wedstrijden volgen via voor-en nabeschouwingen, meningen en verslagen. De voorbije weken blikte leidenamateurvoetbal.nl terug met tal van regionale clubs. Nog niet alle clubs kwamen aan bod, maar dat gaat ras veranderen.

In willekeurige volgorde blikken we nog terug en kijken we vooruit met RCL, FC Rijnvogels, Woubrugge, FC Boshuizen, UVS (zo), Valken’68, vv Leiden, DOSR, Foreholte, Voorschoten’97 (zo), Alphia, Docos (za), Football Factory, GWS, Altior, FC Rijnland, GOL Sport en Roodenburg (zo). Dat zal deze week gebeuren, met een mogelijke uitloop naar volgende week. Enkele trainers/ spelers die wij graag aan het woord laten, gaven helaas nog geen teken van leven, maar onze redactie hoopt hen alsnog te spreken.

Eerder plaatste onze redactie al een overzicht van alle clubs die op dat moment aan de beurt waren geweest. Daar kwam er ondertussen weer de nodige bij, waarvan hier een overzicht.

Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Meest recente verslaggeving:

Hennie de Kler: ,, Het kan hier..”

Goud(haantje)riaan over Kagia

Geen thrillerscenaio voor Patrick Kamperveen

De Cler: ,,Als het loopt..”

Koppelle (SJC) hoopt op…

Kom op zeg, aldus Wim Mugge

Waarom staat Koudekerk zo laag?

Hendriks: ,,Goals tegen uit…”

Van Duijn puilt uit van…

Onderwater: ,,Stompwijk laat..”

Wellicht dat de lezer dit gemist heeft. Een kwestie van scrollen en alsnog lezen over jouw club. Of het verhaal van de concurrent of dat van clubs waar de interesse naar uit gaat.
De komende week dus weer de nodige bijdragen en nog veel meer….!!!

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten