Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De trainerscarrousel gaat draaien: Marcel Valk en Koudekerk uit elkaar

Catsanddogs artikel
Mooi artikelbanner

ts-koudekerk2Marcel Valk vertrekt na dit seizoen bij Koudekerk, zo is er door het bestuur van de derdeklasser besloten. Valk is bezig aan zijn tweede seizoen na eerder tussen 2005 en 2008 ook werkzaam te zijn geweest bij de club. De withemden nemen op dit moment de negende positie in op de ranglijst met tien punten uit tien duels.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel

De club laat weten dat de verwachte doelstelling niet is bereikt en dat er ook geen zicht is op verbetering. Ook ziet men geen chemie groeien tussen Marcel, de club en de spelersgroep. De woordvoerder van de club realiseert zich wel dat dit meerdere oorzaken heeft. De reden van het vroegtijdig nemen van deze beslissing is dat Koudekerk goed voorbereid wil uitkijken naar de start van de trainerscarrousel. Het geeft tevens Marcel de mogelijkheid uit te kijken naar een nieuwe club. Zo liet de Koudekerkse club weten.

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten