Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Foutenfestival bij oefenduel Lugdunum tegen GHC

Rumling bouw artikel
Catsanddogs artikel

Gisteravond vond een doelpuntrijk oefenduel bij plaats aan de Oegstgeesterweg in Leiden. Lugdunum kwam uiteindelijk uit op vijf treffers, terwijl GHC een half dozijn vol kon maken. ,,Vermakelijk voor de toeschouwer, maar er ging wel een hoop fout aan beide kanten. Een waar foutenfestival”, sprak Dennis Olman namens de Groene Hart Combinatie.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner

nabil amarzagouioHet scoreverloop was grillig te noemen. Lugdunum kwam tweemaal aan de leiding, maar GHC boog de stand om naar 2-3. Na de gelijkmaker kwam GHC wederom twee keer voor op punten, maar de ploeg van Hennie de Klerk kwam ook weer langszij. Uiteindelijk stokte te teller bij 5-6. Voor de kikkers scoorden Ozan Demirbas (2), Nickie van Bemmel (2) en Bilal Karasahin. Bij de tricolores was Nabil Amarzagouio (op de foto) op dreef met een kwartet aan doelpunten. Ron Annokkee en Hakim Bouchchlaf deden ook een duit in het zakje.

 

,,We hadden zes spelers thuis gelaten met kleine kwaaltjes. Op zich was het best een aardig potje en werd er bij vlagen leuk gespeeld. We hadden drie keer balverlies vanwege gepingel op het middenveld en dat resulteerde in drie tegengoals. Dat was niet best en mag komende zaterdag uiteraard niet gebeuren”, aldus Olman.

 

BIJ GHC speelden Michael de Roode, Elmer Weekhout, Michel Schouls, Erik Lagas, Marouan El Idrissi en Michael van Voorthuizen niet mee. Laatstgenoemde is er in het aanstaande competitieduel in ‘s-Gravenzande ook nog niet bij. De Roode en Lagas zijn nog vraagtekens. In de slotfase van het enerverende potje raakte Andor Nieuwenhuizen, reservedoelman bij GHC, nog geblesseerd na een botsing. Hij moest groggy iets eerder dan de anderen het veld verlaten.

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten