Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Groot deelnemersveld Spelersklassement 2012/2013

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

voetbal-leiden-0054Nadat het eerste succesvolle seizoen is deel 2 van het door onze redactie georganiseerde Spelersklassement andermaal met gejuich ontvangen. De eerste standen zullen aanstaande vrijdag worden gepubliceerd. Nu alvast een overzicht van de clubs die zich hebben aangemeld en zich dus met hun spelers gaan mengen in de strijd om de beste spelers van het seizoen in de eerste, tweede, derde en vierde klasse. Komen de winnaars straks uit Hoogmade, Woubrugge, Alphen,Leiden of uit andere regionale voetbalbolwerken????

 

Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Bij de eerste-en tweedeklassers kwam het aantal inschrijvingen uit op 92% (!!!). Spelers van de navolgende clubs zullen zichzelf dus terug gaan vinden: Meerburg, Voorschoten’97 (za), UVS, FC Boshuizen, GHC, FC Rijnvogels, TAVV, Kagia, SJC, Valken’68 en RCL.

 

Ook bij de derde-en vierdeklassers ligt het aantal deelnemende clubs (ruim 70%) aanmerkelijk hoger dan in het eerste seizoen. De deelnemers op een rijtje: DoCoS (zo), Leidsche Boys (zo), Roodenburg (zo), FC Rijnland, Warmunda (zo), MMO, ROAC, SJZ, DOSR, UDO, Hazerswoudse Boys, Alphia, Football Factory, Woubrugge, LSVV’70, UVS (za), Warmunda (za), Stompwijk’92, Leidsche Boys (za), DoCoS (za), Oegstgeest, VV Leiden, Koudekerk, Lugdunum en Roodenburg (za).

 

Opgeteld 35 clubs en dat ziet onze redactie als een compliment, maar bovenal spreken wij onze dank uit in de steun in deze. Alle spelers veel succes en op naar (eventuele) prijzen!!

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten