Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Het ROAC-futsaltoernooi verbroedert

Mooi artikelbanner
Catsanddogs artikel

ts-roac79Eerder werd al bekend dat ROAC op vrijdag 28 december een zaalvoetbaltoernooi organiseert voor de eerste teams van regioclubs. Op dit toernooi zullen naast gastheer ROAC, ook de clubs Alkmania, DOSR, MMO, Kickers’69, SVOW, Nicolaas Boys en Meerburg vertegenwoordigd zijn. Inmiddels zijn de poule-indelingen bekend gemaakt.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

In poule A zijn titelhouder Alkmania, ROAC, Kickers’69 en Meerburg onder gebracht. In poule B zullen DOSR, MMO, SVOW en Nicolaas Boys uitkomen. Getracht is om beide poules even sterk te maken, maar ook om enkele prachtige affiches te garanderen. Door deze poule-indeling zijn krakers als Alkmania-ROAC en DOSR-MMO gegarandeerd.

 

De poulewedstrijden zullen om 16:30 uur van start gaan. Om 20:00 uur zullen de finales gespeeld worden. Nadat rond 21:30 uur de prijsuitreiking verricht zal zijn, is het tijd voor de ‘derde helft’. Stevie Starlight (ex-STER discoshow) zal plaats nemen achter de DJ-booth. Biba Quiz Productions zal de mini-voetbalquiz weer voor hun rekening nemen. Om 01:00 uur zal de kantine leeg geveegd worden.

 

‘Het initiatief is vorig jaar opgezet om met de voetballers én supporters van regionale clubs het jaar sportief, maar zeker ook gezellig af te sluiten. Dat is toen meer dan uitstekend gelukt. Om meteen maar even in te haken op alle oproer over het toenemende voetbalgeweld; wij als organisatie van het ROAC-futsaltoernooi zijn nog altijd van mening dat voetbal verbroedert! De editie van dit toernooi in 2011 was daar het ultieme bewijs van en we zijn er van overtuigd dat de aankomende editie minstens zo goed zal zijn ’, aldus mede-organisator Thijs van Seggelen.

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten