Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leidse voetbalderby live op Radio West

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Radio West Sport komt op zondagmiddag 13 mei naar sportcomplex Boshuizerkade in Leiden om live verslag te doen van de wedstrijd FC Boshuizen-UVS, waarin FC Boshuizen kans maakt op het kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse.

Willem van ZuilenRadio West Sport doet elke zaterdag- en zondagmiddag live verslag van het amateur- en topklassevoetbal in de regio. Komende zondag presenteert presentator Willem van Zuilen de live-uitzending van 14 tot 18 uur vanaf sportcomplex Boshuizerkade in Leiden. Het programma zal dan grotendeels in het teken zal staan van de voetbalwedstrijd die daar plaatsvindt, de derby tussen twee Leidse clubs: FC Boshuizen – UVS.

Meer informatie over deze en andere sportprogramma’s van Omroep West en het laatste sportnieuws vindt u op de website www.omroepwest.nl.

Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Redactie OmroepWest

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten