HomeVoetbalnieuws-leidenMMO raakt weer niet in paniek van achterstand

MMO raakt weer niet in paniek van achterstand

-

MMO liet zondagmiddag wederom zien toe te zijn aan een stap hogerop. Een vroege achterstand en een tegenstander die fysieke middelen niet schroomde, konden niet verhinderen dat de Hoogmadenaren uiteindelijk redelijk eenvoudig met 4-1 zegevierden.

Bernardus deed via Rudy van den Berg wat tegenstanders dit seizoen regelmatig tegen MMO doen: een voorsprong nemen. ,,Al voor de vijfde of zesde keer dit seizoen”, wist Ben Stukart. De trainer van MMO kon tot zijn genoegen constateren dat zijn ploeg daar goed mee omging.

Voor de rust zorgde Jeroen Disseldorp voor de gelijkmaker. ,,Ik heb in de rust gezegd dat het een kwestie van tijd was voordat de doelpunten zouden gaan vallen”, zei Stukart. ,,We speelden gewoon een goede partij.” In het tweede bedrijf toonde Disseldorp wederom zijn waarde door de 2-1 te maken.
De achterstand ging er maar moeilijk in bij Bernardus. Bij de ploeg uit Hazerswoude- Rijndijk sloegen de stoppen door. Doelpuntenmaker Van den Berg en Joey Boon mochten met rood inrukken. Tegen negen man slaagde MMO er via Rudolf Bax en Jordi Wong nog in de score op te voeren.
Met de name de 3-1 van Bax mocht er zijn. De middenvelder volleerde de bal van twintig minuten in de kruising. ,,Een grandioze treffer”, vond Stukart. ,,Die zie je zelfs zelden in de Eredivisie.”

MMO blijft door de zege de ranglijst aanvoeren, met een punt voorsprong op Stompwijk ’92 en drie op Van Nispen, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. Stukart: ,,We raken niet meer ondersteboven van een achterstand en konden vandaag pressievoetbal blijven spelen.”