woensdag, april 24, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenNiek Jan van Kesteren zegt ‘nee’ tegen Jan Smit

Niek Jan van Kesteren zegt ‘nee’ tegen Jan Smit

-

Vorige week is FC Rijnvogels-voorzitter Niek Jan van Kesteren benaderd door zijn collega Jan Smit van Heracles. Smit maakt ook deel uit van de Benoemingscommissie bij de KNVB en benaderde Van Kesteren om in Zeist Voorzitter Betaald Voetbal te worden. Na een dag bedenktijd heeft de Algemeen Directeur van de ondernemingsorganisatie VNO- NCW laten weten niet op de aanbieding in te gaan.

Volgens Van Kesteren is de parttime baan bij de KNVB niet te verenigen met zijn functie als Algemeen Directeur. ,,Het zou ook betekenen dat ik zou moeten stoppen bij FC Rijnvogels. Dat zal vast nog eens gebeuren, maar ik ben al vijftig jaar lid en dan vertrek je niet hals over kop. Daarnaast heb ik het momenteel al heel druk, dus het leek mij een eerlijke zaak om aan te geven om deze baan te laten schieten. Een dag bedenktijd was voor mij voldoende.”

Smit benaderde de voorzitter van de eersteklasser vanwege zijn achtergrond en zijn passie voor de voetballerij. Van Kesteren zou voor de KNVB bruggen kunnen slaan, maar zover komt het dus niet.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read