Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Programmering RTV Katwijk Sport

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

RTV KatwijkHet zal je niet ontgaan zijn….alle amateurvoetbal is afgelast na het trieste incident met een grensrechter van SC Buiten Boys uit Almere. Zowel vrijdagavond als zaterdagmiddag zal dit via RTV Katwijk Sport zeker de revue passeren. Door deze beslissing is het draaiboek volledig op zijn kop gezet. Lees het allemaal goed waardoor je weet wat zich gaat afspelen.

 

Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Alles over de Topklasse bij RTV Katwijk

Komende vrijdagavond vanaf 19:00 uur organiseert de lokale omroep van het voetbalmaffe Katwijk voor het achtste opeenvolgende jaar de voorzittersshow. Deze speciale radio-uitzending zal duren tot 21:00 uur. Het thema van de uitzending is ‘De toekomst van de Topklasse’.

 

In het sponsorhome van Rijnsburgse Boys schuiven alle hoofdspelers aan tafel, te weten Cees Driebergen (voorzitter Rijnsburgse Boys), Wim Guyt (voorzitter v.v. Katwijk) en Katwijk-speler Jordy Zuidam (ex-speler Jupiler League), Harrie Derks (voorzitter Achilles ’29 en woordvoerder CV Topklasse) en Marco Timmer (redacteur bij Voetbal International). Wat is het laatste nieuws over de promotieplicht, de media aandacht van RTL7 en is er al zicht op een andere speeldag dan de vrijdagavond? Naast het Topklasse geweld is er ook aandacht voor de trieste gebeurtenissen in Almere.

 

Alle reden om mee te luisteren via de website http://sport.rtvkatwijk.nl. Klik links onderaan op LIVE Radio en je bent meteen verbonden. Veel luisterplezier.

 

Clubwatchers 

 

Zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur gaan we vrolijk verder.Uur 1 en 2 worden opgeslokt door een herhaling van de voorzittersshow. Na 16:00 uur gaan we live de lucht in met een voetbaltafel waarin o.a. de gebeurtenissen in Almere worden besproken. Dit doen we met de clubwatchers van KW, RBB, QB en voetbaljournalist Hennie Kanbier. Ook kijken we terug op 2012 en zoomen we in op de prestaties van de Katwijkse clubs. Genoeg stof dus voor een goed gesprek.

 

Jaap Kloos

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten